Taller Asodame > Alguns moments del taller!

Conecta i Prospera! Aprendràs a dominar Linkedin al nostre Taller Pràctic de Social Selling per a Dones Emprenedores

Saps treure-li partit a LinkedIn? Si la resposta és NO, aleshores has de venir al pròxim taller que organitzo amb Asodame Dones Emprenedores «Destaca a LinkedIn: Potencia la teva marca personal i negoci ‼️ T’ho perdràs? Recorda venir amb el teu portàtil o tauleta per a accedir al teu LinkedIn!

Aquest taller pràctic de LinkedIn et brindarà l’oportunitat d’adquirir coneixements i habilitats específiques per utilitzar Linkedin de manera efectiva en el teu negoci.

T’ajudarà a construir una marca personal sòlida, ampliar la teva xarxa de contactes, accedir a recursos i mantenir-te actualitzada.

A més, et brindarà la motivació i el suport necessaris per assolir l’èxit com a empresària a l’entorn digital.Què t’emportaràs:

 • Eines i estratègies pràctiques per destacar a LinkedIn: Descobriràs tècniques efectives per aprofitar al màxim la plataforma i enfortir la teva presència online com a empresària.
 • Construcció d’una marca personal sòlida: Aprendràs les millors pràctiques per optimitzar el teu perfil i diferenciar-te al mercat, generant confiança i destacant com a experta en la teva indústria.
 • Social selling i networking efectius: Utilitzaràs el social selling per generar leads, atraure clients potencials i tancar vendes. A més, establiràs valuoses connexions i aliances estratègiques amb altres empresàries i professionals.
 • Mantenir-te actualitzada: Assistir al taller et permetrà mantenir-te al corrent de les darreres tendències i actualitzacions, perquè puguis aprofitar al màxim totes les oportunitats que la plataforma ofereix.

Informació del Taller Pràctic:

🗓 Dijous, 15 de juny a les 19h
📍 Carrer Roselló 13, 08029 Barcelona
⏳ Durada del taller 2 hores
💸 Gratuït per a sòcies Asodame. No sòcies 5 €
💻 Caldrà dur portàtil o tauleta

De què parlarem:

1 ) Parlarem de L’elecció de la xarxa social a treballar més adequada per donar-te visibilitat i al teu negoci

2) Veurem pots treballar la teva marca personal i la del teu negoci a LinkedIn com a dona emprenedora

 • Aprendrem a construir una marca personal sòlida a LinkedIn, que ajudarà a destacar-te i diferenciar-te en el mercat com a empresària.
 • Veurem 3 exemples de dones i debatrem sobre la seva marca personal

3) Coneixeràs les millors pràctiques per optimitzar el teu perfil de LinkedIn i fer-ho atractiu per a la teva audiència objectiu.

 • Descobriràs tècniques efectives per aprofitar al màxim la plataforma i enfortir la teva presència online com a empresària.
 • S’entregarà plantilla de target a totes les participants per via correu un cop finalitzat el taller

4) Tindràs l’oportunitat de rebre retroalimentació constructiva sobre el teu perfil de LinkedIn i les teves estratègies actuals, la qual cosa t’ajudarà a identificar àrees de millora i oportunitats de creixement.

 • Analitzarem juntes in situ i de forma breu, 3 perfils escollits aleatòriament de les assistents

5) Obtindràs consells per crear contingut rellevant i de qualitat que et posicioni com a experta en la teva indústria i t’ajudi a establir una relació de confiança amb la teva audiència.

 • S’entregarà plantilla de continguts amb idees personalitzades i un calendari a totes les participants per via correu un cop finalitzat el taller

6) Aprendràs què és i com es pot utilitzar el social selling a LinkedIn per generar més clients potencials i augmentar les vendes:

 • Utilitzaràs el social selling per generar leads, atraure clients potencials i tancar vendes. A més, establiràs valuoses connexions i aliances estratègiques amb altres empresàries i professionals.
 • Veurem exemples de missatges de connexió.

7) Tindràs l’oportunitat d’interactuar i compartir experiències amb altres empresàries, la qual cosa et permetrà ampliar la teva xarxa de contactes i aprendre de casos d’èxit.

8) Aprendràs a identificar i aprofitar els nínxols de mercat i les oportunitats de negoci específiques per a les petites empresàries, maximitzant el teu impacte i aconseguint els teus objectius.

9) Aprendràs a utilitzar el networking a LinkedIn per establir connexions valuoses, col·laboracions i aliances estratègiques amb altres empresàries i professionals.

 • Farem una dinàmica pràctica de networking amb els nostres ordenadors i els nostres comptes de Linkedin entre les assistents del taller.

10) Networking amb Asodame:

 • Per acabar crearem una petita dinàmica de networking  presencial entre totes les assistents al taller.

Vols augmentar la teva visibilitat a la xarxa professional més important?

Vols aprendre estratègies efectives de social selling i establir connexions valuoses a LinkedIn?

Aleshores aquest taller és per a tu!

Taller Asodame > Alguns moments del taller!


Agendar Consultoría gratuita ahora
×

Horario de Contacto: Lunes a Jueves de 09:00 a 18:30h | Viernes 09:00 a 15:30h | Email a: irene@aditimarketing.es  

× ¡Hablemos!